.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
 
________________________________ 
 
Lübeck, W.: Het Pendel Handboek
Lübeck/...: Mooiste Rk-technieken
Lübeck/Petter...: Rk Kompendium
Lübeck, W.: Rainbow Reiki
Lübeck, W.: De weg van het hart
Lübeck, W.: Het Reiki handboek
Lübeck, W.: Reiki Huisapotheek
Luijerink, A.: Reiki verhalen
McKenzie: Rk als helende energie
Mietke: Kaarten/boek Reiki-proces
Milner, K.: Reiki e.a. stralen
Muller, B.: Reiki, Heel jezelf ea.

________________________________ 
 
  
.

Reiki boeken

info @ Reiki-Info

Titel: Reiki; heel jezelf en anderen
Auteur: Brigitte Muller & Horst Günther
Uitgeverij: Panta Rhei
Eerste druk: 1992
ISBN-nr.: 90 73 20 73 04
Prijs: ca. € 16,50

Reiki-Info waardering:  (7)
Publiekswaardering: (9)

Reiki-Info - boekbeschrijving: komt nog ....

Publieks - boekbeschrijving: *)
1) Dit boek is geschreven met de intentie lezers te activeren Reiki-inwijdingen te ontvangen en Reiki toe te gaan passen. Het bestaat uit 3 delen. Het enthousiasme van de auteurs is goed merkbaar, bovendien weten (of lijken) zij het wezen van Reiki perfect over te brengen. 
Een logische indeling, heldere taal, uitstekende uitleg van de handposities voor de doelgroep: lezers met affiniteit voor spirituele benadering en behandeling van de mens.

Omschrijving achterzijde boek:
Reiki - heel jezelf en anderen is een praktisch boek waarin deze heelkunst op duidelijke en overzichtelijke wijze uiteengezet wordt. Het is een handboek waaruit men zelf Reiki kan leren, zowel voor zelfgenezing als voor het genezen van anderen. In het eerste deel komt de geschiedenis van Reiki aan de orde en doen de auteurs en Reiki-meesters Brigitte Muller en Horst Günther op persoonlijke en inspirerende wijze verslag van hun ervaringen met Reiki.
In het tweede deel wordt aan de hand van vele duidelijke foto's getoond hoe je bij jezelf, bij een ander en bij dieren Reiki kan toepassen. De getoonde posities zijn door de jarenlange ervaring van de auteurs in de praktijk succesvol gebleken. In het derde deel vertellen cursisten en Reiki-beoefenaars over hun ervaringen met Reiki.
Reiki is een oude Japanse heelkunst die gebaseerd is op het traditionele handopleggen waarbij energie vrijkomt die genezing en welzijn bevordert. Reiki is universele levensenergie, de bron van al het leven. Reiki versterkt lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra's en herstelt het evenwicht.
Enkele uitspraken van cursisten:
'Door Reiki voel ik me lichamelijk goed, geestelijk verfrist, opgeruimd en helder.'
'....depressiviteit, die na regelmatig harmoniseren van de chakra's verdween; een verkoudheid die al na twaalf uur verdwenen was; een bloeding die heel snel stopte, dit zijn maar enkele voorbeelden. '
'....dat Reiki altijd en overal te gebruiken is, vind ik fascinerend.'

*) Sommige "publieks"-omschrijvingen (-recensies) zijn van internet overgenomen en bedoeld als 1e indicatie. Als  genuanceerdheid echter blijkt te ontbreken wordt de omschrijving bijgesteld, danwel verwijderd. 

.
.

 

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog