.
 
 

Mail voor:  

Je Vraag / Suggestie
Storingen 
Vragen over copyright 
Reiki-Info 
Webmaster 
:  Reiki-Info    

 
 

Home    
________________________________ 
  
<- Menu Terug
Moet je erin geloven?
Hoe wordt behandeld?
Wat is niet te behandelen?
Naast Reiki behandeling ook...
Hoeveel Behandelingen Nodig
Op welk gebied werkt Reiki
Waarvoor Reiki (-behandeling)
Versterken Reiki (-behandeling)
Voordeel Contact Behandeling
Voordeel Afstand Behandeling
 
________________________________ 
 
Reiki per PROVINCIE
Reiki in BELGIË
Reiki in Europa
Reiki - ALLERLEI
Reiki BEHANDELING
Reiki BOEKEN - TIPS
Reiki BOEKEN - A -- K
Reiki BOEKEN - L -- M
Reiki BOEKEN - N -- S
Reiki BOEKEN - T -- Z
Reiki MUZIEK en New Age
Reiki SYSTEMEN op rij
ALLERLEI - Algemene Info en Tips
ADRES info - Reiki-Info
ZOEKEN op Reiki-Info of Internet
Reiki-Info Startpagina (Blauwe stijl)
Reiki-Info Startpagina (Groene stijl)
Adverteren op Reiki-Info

________________________________ 
 
  
.

Reiki behandeling - een intro 

info @Reiki-Info

Japans Symbool voor Reiki. Het Usui Reiki-systeem is rond 1900 opnieuw vorm gegeven door dr. Mikao Usui. In de lineage - de afstammingslijn - van Usui Shiki Ryoho is de "Reiki-fakkel" doorgegeven via Chujiro Hayashi en Hawayo Takata aan Phyllis Lei Furumoto, de huidige Reiki-GrandmasterIn deze Rubriek wordt enige toelichting gegeven op de mogelijkheden van een Reik behandeling volgens de visie van Reiki-Info, met in het achterhoofd de gevolgde traditionele Usui opleiding. Wellicht worden in andere Reiki systemen andere - of aanvullende - mogelijkheden gehanteerd. In dat geval hoopt Reiki-Info dat Reiki collega's uit deze stromingen de aanvullende info voor plaatsing willen inzenden, zodat Reiki-Info jullie ook díe info kan presenteren.

Het doel van Reiki-Info is hier geïnteresseerden, die van de baten van  een Reikibehandeling zouden willen profiteren, zo helder mogelijk uit te leggen hoe e.e.a. in zijn werkt gaat, wat je je erbij voor kunt stellen en wat je ervan mag verwachten.

Het is niet zozeer bedoeling info te verschaffen aan de Reiki behandelaars; zij behoren bij het volgen van hun Reikicursus of Reiki opleiding afdoende info en oefening te hebben gekregen voor correcte behandeling. Toch is het mogelijk ook voor sommigen van hen verhelderend, toelichtend, en in die zin interessant om de info eens na te lezen, temeer als info over meerdere systemen beschikbaar is en geplaatst kan worden. Zo kunnen er bijvoorbeeld verschillen bestaan is behandelposities (ik hoor dat dan graag van jullie). Zie ter vergelijking onder "Behandelposities"

Toegegeven: de info is een greep uit wat al niet verteld, belicht kan worden. Reiki-Info tracht in de toekomst een zo breed mogelijk - en toch overzichtelijk - beeld te scheppen, hopelijk aangevuld met info van Reiki praktiserenden uit alle Reiki stromingen. 
Heb je aanvullende vragen, suggesties, wil je weten of voor jouw specifieke situatie Reiki behandelingen aan te bevelen zijn:
Stuur een E-mailtje. Misschien heeft Reiki-Info een antwoord voor je of kan Reiki-Info je doorverwijzen.

Nb.: Wanneer in het menu links een onderwerp voorafgegaan wordt door een *, dan betekent dit, dat het onderwerp moet nog ( aanzienlijk) aangevuld zal of behoort te worden.

 

  © 1994-2011  -  Reiki-Info

   Omhoog